Fasiliteter

Vann og sanitær

Enkel standard, det er ikke innlagt vann i låven. Det vil alltid stå 10 liter vann inne, og det finnes kjeler for å varme vann. Utekran med kaldt vann på utsiden. Enkel utedo i sanitærannekset. Det vil være vaskekar i annekset med mulighet for enkel vask.

Lys og varme

Vi får lys av solcelle og vindmølle, dette vil ha noe begrenset kapasitet. Vi ber derfor om at lys skrus av når det ikke er nødvendig, og at dette brukes forsiktig. Er det tomt, så er det tomt! Oppvarming med vedovn, denne er plassert nede. Det skal være tilgjengelig ved for oppholdet ved adkomst.

Telefon og wifi

Det er veldig dårlige telefonsignaler på stedet, noen punkter har 4G, men ikke inne i låven. Wifi er det heller ikke i området.

Kjøkken

Nede finnes kjøkkenbenk med kjøleskap og ovn på gass. Utstyrt med stekepanne, kjeler og kjøkkenutstyr for enkel matlaging. Kopper, bestikk, glass til 10 personer. 

Før avreise må søppel tas med og eventuell oppvask skylles godt av og settes i anvist vaskebalje for videre kokevask. Vask må forhåndsbestilles.

Badestamp og kveldsbad

Vi har en vedfyrt badestamp som har kapasitet til 6 - 8 voksne. Dersom dere ønsker å benytte denne må det forhåndsbestilles, da det tar litt tid å få i vann og varmet den opp. Utenfor renner den koselige elva «Fisken» som har vært benyttet til kveldsbading for budeier i mange hundre år.

Dyr

Det er dessverre ikke tillatt å ta med hund eller andre husdyr, med unntak av når låven leies i sin helhet. Da kan vi eventuelt se på muligheten for det. Minner også om båndtvang i området, og at det her vil gå husdyr som hest, sau, geit og kyr både på utmark og innmarksbeite.

Spektakulær overnatting i Gudbrandsdalen

Vi har tre doble sengebrisker oppe på låvekjøringen. Sengebriskene har god plass og passer godt til par. Nede i lokalet har vi to enkle hengekøyer og to enkeltsenger. Totalt er det god plass til 10 overnattingsgjester. Spør oss gjerne om alternativer, vi har også lavvo og ekstra madrasser ved behov!